Gast

Op 22 maart j.l. zijn het Kennemer Gasthuis en het Spaarne Ziekenhuis gefuseerd tot het Spaarne Gasthuis. Het ziekenhuis heeft vier locaties in en rond Haarlem en behoort tot de grootste ziekenhuizen van Nederland.

more

Elke druppel telt

Steeds vaker zullen er stortbuien zijn, waardoor steden onder water lopen. Dit komt niet alleen door klimaatverandering, maar ook doordat in de grote steden het water steeds moeilijker weg kan door dichte bebouwing, asfalt en tegels overal. Dit kan tot miljarden schade leiden, zoals op 2 juli 2011 in Kopenhagen, toen er in drie uur tijd 150 mm regen viel.

more

Fonk: Koeweiden Postma aan kop

Koeweiden Postma scoort het hoogst van alle designbureaus die dit jaar hebben meegedaan aan het klanttevredenheidsonderzoek van Fonk.

more

Koeweiden Postma wint pitch Spaarne Gasthuis

Per 23 maart 2015 is de fusie van het Spaarne Ziekenhuis en het Kennemer Gasthuis een feit. 

more

Globrands en Koeweiden Postma gevraagd voor introductie nieuwe jeugdzorgstelsel in Amsterdam

Na een strategische pitch tussen drie bureaus heeft een joint venture tussen de Gemeente Amsterdam en 23 zorginstellingen gekozen voor de combinatie Globrands/Koeweiden Postma.

De vraag is om een identiteit en campagne te ontwikkelen voor de in more

KIJK!

Op 13 oktober lanceerde SBS haar compleet vernieuwde Video-On-Demand platform.

Rogier Bisschop (creative director Koeweiden Postma): “We hebben iets willen maken dat sterk genoeg is om in al het mediageweld overeind te blijven en dat tegelijker more

Hooked

Op 11 oktober waren we in Alicante om de start van de Volvo Ocean Race mee te maken. Het was ook voor het eerst dat we de paviljoens die we hadden ontworpen ‘live’ konden zien.

more

NLziet van start

15 september ging NLziet officieel ‘de lucht in’. NLziet is de gezamenlijke abonnementsdienst van de NPO, SBS en en RTL. Met dit abonnement kunnen kijkers tv-series, films, reality, documentaires en shows van de Nederlandse TV bekijken tot 365 dagen na more

Koeweiden Postma wint pitch Rainproof

Na een creatieve pitch tussen vier bureaus heeft Rainproof Amsterdam gekozen voor Koeweiden Postma.

more

Life at the extreme

We zijn onwijs trots dat we de internationale pitch hebben gewonnen voor het design van de Volvo Ocean Race Experience. De Experience is een onderdeel van de Villages die gebouwd worden in de verschillende havensteden die worden aangedaan. De boten sta more

Koeweiden Postma en Total Identity samen verder

Koeweiden Postma wordt onderdeel van de Total Identity groep. Koeweiden Postma als merk blijft bestaan en komt onder leiding van de huidige strategische en creatieve kern van het bureau.

more

Unique speelt in op de veranderende markt

Unique breidt haar dienstverlening uit. De voormalige uitzendorganisatie richt zich niet meer op arbeidsbemiddeling alleen, maar biedt ondernemers oplossingen voor alle HR-vraagstukken. Unique speelt hiermee in op de veranderende uitzendmarkt.

more

Het nieuwe TV kijken

Vrijdag 15 november maakten NPO, RTL en SBS een nieuwe gezamenlijke VOD dienst bekend: NLziet. Het is voor het eerst in Europa dat publieke en commerciele omroepen op deze wijze samenwerken.

more

Toekomstige merknaam en logo voor ING Insurance

ING bereidt zich voor om in 2014, afhankelijk van de marktomstandigheden,  haar verzekerings- en vermogensbeheeractiviteiten in met name Europa te verzelfstandigen en gezamenlijk naar de beurs te brengen.

more